top of page
IMG_9496.jpg

Fijn kennis te maken

Hallo mijn naam is Chris,
eigenaar van LTL Glazenwasser.

 

Na diverse jaren werken bij verschillende reclamebureaus als beletteraar weet ik perfect hoe propere ruiten er moeten uitzien.  De poetsmicrobe heeft me zover gebracht dat ik op zelfstandige basis  LTL Glazenwasser heb opgericht sinds 22 augustus 2022 .

Met mijn enthousiasme voor het vak in combinatie met oog voor kwaliteit zal ik jou als klant naar alle tevredenheid proberen te helpen.
 

Missie & Visie

Door middel van nauw klantcontact, accuraatheid in het nakomen van afspraken, het gebruik van goede materialen en de daarbij behorende kennis en kunde streeft LTL Glazenwasser naar maatwerk van hoge kwaliteit voor iedere klant.

Dit wordt gerealiseerd door het opbouwen van langdurige klantrelaties waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan om zo een duurzame en betrouwbare samenwerking te creëren.

L.T.L glazenwasser

Waarom voor mij kiezen?

  • Maatwerk

  • Hoge kwaliteit

  • Professionele service

  • Flexibiliteit in wasfrequentie

  • Afspraken worden nagekomen

  • Tijdige communicatie over de afspraak

Werkwijze en tarieven

Offerte
 

Allereerst zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis of bedrijfspand en luister ik graag naar jouw wensen. Voor een vrijblijvende offerte kom ik graag langs. Deze mag je mailen naar info@ltlglazenwasser.be.

Na overleg zal ik een offerte opmaken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ga je akkoord met de offerte? Heel fijn, dan kan ik aan de slag!
 

Planning
 

Samen zullen we een moment plannen waarop de desbetreffende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Per mail, sms of telefonisch word je geïnformeerd over de dag en geef ik je een tijdsindicatie.
 

Uitvoering & afronding
 

De werkzaamheden zullen op het afgesproken tijdstip zorgvuldig voor je uitgevoerd worden. Ik hoop dat je tevreden bent met het resultaat

Na afloop ontvang je een factuur.

Moest er toch iets vergeten zijn of iets mis gegaan, mag je ons tot 3 dagen na de werkzaamheden contacteren en dan komen we dit zo snel mogelijk recht zetten. 

bottom of page